novinky 

Nová séria Ruže pre nevestu vzniká na Srí Lanke, poznáme termín štartu na Voyo

Po výraznom vlaňajšom úspechu sa na obrazovky televízie Markíza vracia celosvetovo populárny formát The Bachelor, v ktorom jeden atraktívny slobodný muž dostane príležitosť nájsť si ženu svojich snov – a možno aj budúcu nevestu. Úvodnú epizódu druhej série romantickej zoznamovacej reality šou si diváci a diváčky budú môcť vychutnať už v piatok 8. marca 2024 o 20:30 hod., alebo už o deň skôr v exkluzívnom predstihu na Voyo.

Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne príťažlivý a úspešný 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

„Ruža pre nevestu si minulý rok doslova podmanila najmä mladšiu cieľovú skupinu, absolútne fantasticky si počínala na Voyo, kde dosahovala výkonnosť na úrovni najobľúbenejších reality šou, a aj v lineárnom vysielaní jej sledovanosť postupne rástla. Preto sme sa rozhodli našu naozaj pestrú a bohatú jarnú programovú ponuku obohatiť aj o pokračovanie tohto formátu,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. „Diváci a diváčky sa môžu tešiť na nové prostredie exotickej Srí Lanky, ktoré skvelo dotvorí celkovú atmosféru šou. Ani tento rok nebude núdza o intrigy, emócie či lásku na prvý pohľad,“ dodala. 

Atraktívny a charizmatický Radko Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku. „Na dlhodobý vzťah som ešte nenašiel tú pravú. Všetok svoj čas venujem práci, ktorá je pre mňa prioritou, a tak aj celú pozornosť sústredím tam. Bol som v štádiu života, kedy som si samotu užíval a vyhovovalo mi to. Cítim však, že možno už prišiel ten pravý čas aj na lásku. Tak uvidíme, či stretnem tú pravú,“ zhodnotil.

A ako si Radko predstavuje svoju budúcu životnú partnerku? „To je ťažká otázka. Mala by mať podobné vlastnosti ako ja – byť pracovitá, cieľavedomá, mať vzťah k športu, byť inteligentná, nech sa máme o čom rozprávať. A musí, samozrejme, ovládať angličtinu. To je pre mňa základ, aby si mala čo povedať s mojimi kamarátmi. Nemám vyslovene požiadavky na výzor, ale atraktivita by tam nemala chýbať. Nemám rád lenivé, nič nerobiace ženy, ktoré nonstop pozerajú do telefónu,“ zamyslel sa.

Aj druhou sériou Ruže pre nevestu bude sprevádzať talentovaný mladý herec a model Krištof Králik, ktorého si diváci a diváčky obľúbili aj v moderátorskej polohe a do konceptu šou výborne zapadol nielen profesijne, ale aj ľudsky. „Na moderovanie druhej série šou Ruža pre nevestu sa veľmi teším. Vďaka skúsenostiam z minulého roka už presne viem do čoho idem a čo ma čaká. Aj preto sú moje pocity veľmi príjemné. Natáčame v exotickom prostredí Srí Lanky, ktoré dodáva celkovej šou ešte väčšiu atraktivitu. Diváci a diváčky sa rozhodne majú na čo tešiť,“ skonštatoval. 

The Bachelor je jednou z najobľúbenejších a najdlhšie vysielaných zoznamovacích šou na svete. Tvorcom formátu je americký producent a scenárista Mike Fleiss, medzinárodne ho distribuuje spoločnosť Warner Bros. International Television Production. Lokálne adaptácie vznikli v takmer 40 krajinách po celom svete vrátane Nemecka, Ukrajiny, Švajčiarska, Austrálie či Švédska. V domovských Spojených štátoch bola ohlásená už 28. séria tejto úspešnej šou.

Komentujte cez Facebook

Related posts